מיקרושף: נשנוש גדול  

חמש שנים כולם חיכו לעונה החדשה של "ראש גדול", סיבה מספיק טובה להזמין את רועי וינברג להתארח אצלנו בתכנית ולהכין יחד את המתכון הכי שווה לנשנוש מול הטלוויזיה

yes

אז היום בתכנית איתגרנו את רועי ואת אלינה בהכנת מתכונים שונים שלהם שני דברים משותפים. את כולם אפשר להכין בקלות ובמהירות ואת כולם אפשר לנשנש מול העונה החדשה של ראש גדול. חמוץ, מתוק, מטוגן ואפוי העיקר שהיה לנו טעים

כמובן שקינחנו בהמון מרשמלן ובעוד אתגר קטן 🙂

קורנפלקס מרשמקולד נאווה סיימון

המצרכים:

100 ג' שוקולד לבן

180 ג' מרשמלו (חבילה)

50 ג' חמאה

בין 150-200 ג' קורנפלקס או שאריות דגנים מעורבות

ההכנה:

ממיסים 100 ג' שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים קצרצרים (שוקולד לבן נמס מהר מאוד. הזהרו!)

ממיסים בקערה גדולה את המרשמלו יחד עם החמאה (שוב, במיקרוגל, בפולסים קצרים)

המרשמלו תופח ומתרכך.

מערבבים את המרשמלו והחמאה, מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ומקבלים ממרח ורדרד.

לתוך התערובת מוסיפים את הקורנפלקס. מתחילים עם 150 ג' ומוסיפים בכל פעם עוד קצת, עד

שהקורנפלקס מצופה  בממרח הורדרד.

מעבירים למנג'טים בעזרת 2 כפות

או יוצקים לתבנית מיני מאפינה משומנת. מקררים ומגישים.

דוריטוס טורטיה

חבילת טורטיות מוכנות

שמן לטיגון

חותכים את הטורטיות לרבעים או איך שרוצים

מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים כדקה שתיים עד ששחום וקריספי

נודלס אורז קריספי

חצי חבילת איטריות אורז דקות

שמן לטיגון

גרידת תפוז

גרידת לימון

מטגנים את האיטריות בסיר שמן עמוק, לאחר כ5-10 שניות האיטריות יתנפחו ויהפכו לבנון שחומות, זה הזמן להוציא לנייר סופג. לאחר שהתקרר אפשר לגרד תפוז ולימון, לפזר פרמזן מגורד מעט מלח ופלפל לאכול קריספי

33

גואקמולי

2 אבוקדו בשל

עגבניה

1בצל שאלוט

מיץ מחצי לימון

מלח פלפל

שמן זית

מקלפים את האבוקדו, קוצצים את העגבניה והבצל ומועכים יחד עם כל הרכיבים לקבלת ממרח

התכנית "מיקרושף" משודרת בכל יום א' – ד' בשעה 14:45 בערוץ yes kidz

תגיות:

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *